Home > Geen categorie > Uit het Prestige Trendboek: All-in-one rijbeleving

Uit het Prestige Trendboek: All-in-one rijbeleving

Met de nieuwe BMW 8 reeks ontwikkelde het Dutise topmerk een wagen waarin indrukwekkende dynamiek samengaat met balans, betrouwbaarheid en comfort voor de lange afstand. Zowel de coupé als de cabrio vormen een nieuw hoofdstuk in de succesvolle sportautogeschiedenis van BMW.

Een ongeëvenaarde combinatie
Sportiviteit, eigentijdse luxe, innovatieve bediening, rijassistentie en connectiviteit. Dat zijn de essentiële eigenschappen van de nieuwe BMW 8 Reeks. Zo zijn onder meer de carrosseriestructuur, de aandrijftechniek en de wielophanging nadrukkelijk gericht op superieure dynamiek en prestaties die verwacht worden van een sportauto van de hoogste klasse. Dankzij het lage zwaartepunt, de uitgebalanceerde gewichtsverdeling, de lichtgewichtconstructie (door gebruik van aluminium, magnesium en met koolstofvezel versterkte kunststof) en de perfect uitgewerkte aerodynamica krijg je het onbetwiste gevoel van een sportauto.

Luxueuze vormgeving
Zowel het interieur als het exterieur van de Coupé en de Cabrio stralen luxe uit. De krachtige vormgeving, volgens een nieuw en minimalistisch design, combineert vloeiende lijnen met een lage carrosserie, een krachtige schouderlijn en de kenmerkende double-bubble-vorm van het dak. Het rustgevende interieur steunt op lijnen in de lengterichting die de blik voorwaarts leiden, op de weg. Overzichtelijk gerangschikte bedieningsorganen accentueren de focus op de bestuurder en het belang van een sportieve en dynamische rijbeleving. Het interieur is afgewerkt met hoogwaardige materialen, zoals de lederen bekleding van het instrumentenpaneel, de zetels en de bovenrand van de deurpanelen.

De nieuwste technologie
De standaarduitrusting omvat onder meer het nieuwe display- en controleconcept BMW Operating System 7.0. Dankzij een heldere, moderne lay-out krijg je via BMW Live Cockpit Professional snelle toegang tot alle functies en instellingen. Innovatieve rijassistentiesystemen en de Parking Assistant verhogen de veiligheid en het comfort. Tot slot kun je ook een beroep doen op het complete dienstenaanbod van BMW ConnectedDrive. Dat biedt volledige connectiviteit tussen de wagen en de digitale apparaten van de klant via de persoonlijke mobiliteitsassistent van BMW Connected. Zo biedt BMW Digital Key via de smartphone toegang tot de auto en de mogelijkheid om die te starten. Verdere software-updates over the air worden in een later stadium mogelijk gemaakt.

___________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu