Home > Geen categorie > Truffelweekenden in de Provence

Truffelweekenden in de Provence

Neem de Route du Soleil of vlieg voordelig vanuit Charleroi naar Nîmes en geniet samen met restaurant Au Coin des Bons Enfants en chefkok George Taselaar van de unieke truffelarrangementen in het winterseizoen!

 

“Iedereen heeft wel eens een bijzondere plek die je aan anderen zou willen laten zien. Een moment van geluk dat je wilt delen. Enkele jaren geleden, zittend met een glas wijn op het terras van Domaine-les-Serres, zagen wij het al helemaal voor ons. Toen wisten wij nog niet dat deze droom werkelijkheid zou worden…” Dat was toen. Echter, vanaf begin mei mogen Rob Heuts (voormalig directeur Hotel Derlon en Hampshire Hotel de Broeierd) en Mildred Heuts-Snackers (voormalig Hospitality Manager Kruisherenhotel en Front Office/ Reservationsmanager Differenthotels) gedurende drie jaar de gasten ontvangen in de exclusieve chambre d’hôtes op Domaine-Les-Serres. Hun droom is uitgekomen, en wel in Provence des Papes, verscholen aan de voet van een heuvel en te midden van een verrassende omgeving met wijnvelden, pittoreske dorpjes, kruidige markten en natuurlijk de Mont Ventoux

De zomer was er al prachtig, met veel enthousiaste gasten en onvergetelijke table d’hôtes avonden. Maar in het winterseizoen zal de sfeer in Domaine-Les-Serres niet slechter zijn; ondanks de afwezigheid van lange, warme zomeravonden. Rob en Mildred organiseren er namelijk ieder weekend, tot en met half maart, culinaire truffel-arrangementen. Zo neem je als gast, midden in het seizoen van de enige echte Provençaalse wintertruffel, een bezoek aan de truffel-markt in Richerenches en zal eigenaar en bekende Chefkok van Au Coin, George Taselaar, het truffelmenu in het weekend van 10, 11 en 12 januari verzorgen.

Kijk voor meer informatie of om te boeken op deze website.

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.