Home > Geen categorie > Travel Counsellors

Travel Counsellors

Volgens de consument is Travel Counsellors de beste reisaanbieder van 2013.

 

Het is de eerste keer dat de consumentenprijs werd uitgereikt als onderdeel van de Dutch Travel Awards, waar ook de Verenverkiezing onder valt. Tijdens de strijd om deze publieksprijs, kreeg Travel Counsellors, een franchiseorganisatie van zelfstandige reisadviseurs, het hoogste klantcijfer van alle reisaanbieders: een 9.2. Ruim 500.000 consumenten gaven hun mening in een onderzoek van Preferenso.nl in samenwerking met Trendbox, de Vakantiebeurs en Sanoma.

Wat Travel Counsellors volgens de consumenten zo goed maakte? De persoonlijke aandacht, het bieden van reizen op maat, het hoge serviceniveau voor een goede prijs, de leuke locaties en de ervaren reisadviseurs die snel reageren en de passie waarmee de werknemers hun werk doen.

Oprichter en directeur van Travel Counsellors Fred van Eijk: “Ik ben heel erg trots dit te mogen delen met 140 zelfstandige reisadviseurs en collega’s. Extra bijzonder dat het de eerste keer is dat de prijs werd uitgereikt en dat het een consumentenprijs is.”

 Travel Counsselors

v.l.n.r. : Martine de Knoop(comercieel directeur TravMagazine), Fred van Eijk (oprichter Travel Counsellors), Boy Lokhoff (directeur TravMagazine)

De filialen met haar medewerkers
Geleen – Anja Gröbel; Susteren – Bianca Maassen-Berensfreise ; Thorn – Henny Ottenheim Neijssen; Roermond – Sabina van Cruchten; Bunde – Chantal Stijns-Frissen; Heerlen – Noelle Jongen; Nederweert – Brigitte Verheijen; Heel – Jeanette Houben; Maastricht – Vivianne Bongers-Duchateau; Berg en Terblijt – Chris Hendriks; Noorbeek – Jessica Zijlstra.

Bekijk hier de website van Travel Counsellors.

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

pre order: Mister Michelin WERNER LOENS legt het masker af

Dé man achter de Michelinsterren in België, Nederland en Luxemburg, voor het allereerst voor de camera. Dit voorjaar exclusief in Chapeau!

pre order hier!