Home > Geen categorie > Toscaanse Bruiloft

Toscaanse Bruiloft

‘Toscaanse Bruiloft’ is de nieuwe romantische komedie van de makers van ‘ Verliefd op Ibiza’, die bijna 800.000 bezoekers naar de filmzaal trok.

‘Toscaanse Bruiloft’ is thematisch het vervolg, waarbij de personages losjes gebaseerd zijn op ‘Verliefd’. De premiëre in Maasmechelen belooft ook dat deze nieuwe prent een succes wordt, want ruim 1000 – vooral vrouwelijke- toeschouwers, verdeeld over vier zalen, genoten van deze komedie.

Naast een ‘meet and greet‘ gaf ook Miss België Laurence Langen acte de présence. Ze vindt acteur Jan Kooijman, die als alter-ego voor Jeroen een hoofdrol speelt, een knappe bink en wil dan ook graag met hem op de foto. Waarom de premiëre in de Limburgse grensstreek plaatsvindt, is logisch. Jan Kooijman verbleef tien jaar in onze regio, vooral in Heerlen en Maastricht. Als danser van Scapino ballet kent hij Limburg als zijn binnenzak. Verder heeft André Rieu de muziek voor zijn rekening genomen en drie nummers geschreven, waaronder Tuscan Waltzing, Volare Conte en Bella Tarantella. 

‘ Het Vrijthof is nog altijd een ontzettend gezellig plein, jammer dat Maastricht niet korter bij de randstad ligt, ‘ knipoogt Jan Kooijman in een losse babbel met Chapeau Magazine. 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.