Home > Geen categorie > TORO Interior Design

TORO Interior Design

Te vroeg om de kerstdecoratie al in huis te halen? Als het aan de klassiek Engelse interieurzaak Toro Interior Design ligt niet! Net zoals het Britse warenhuis Harrods is ook hier, midden in het Jekerkwartier, de kerstgekte al begonnen.

Met nog zo’n 65 dagen te gaan tot Kerst vang je al vanuit de vitrines de eerste glimpen op: herfstachtige kerstkransen op landelijke antieke tafels, grootse, groene guirlandes gedrapeerd op hoge stenen schouwen. Of wat dacht je van de twee enorme kerstbomen die je verwelkomen bij binnenkomst? Waarvan je zomaar de kerstballen en pauwen mag plukken (uiteraard met toestemming van de eigenaars)…

Om deze nieuwe collectie te vieren houdt Toro op zaterdag 26/10 (10u-18u) en zondag 27/10  (vanaf 12u) de wintershow With a touch of Christmas Decoration. Iedereen is welkom en ontvangt op deze dagen 10% korting.

Ben je stiekem te nieuwsgierig naar Toro’s kerstdecoratie? Klik dan hier voor een preview van de collectie, of neem alvast een kijkje in de webshop.

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.