Home > Geen categorie > Toppers bij Jumping Indoor Maastricht

Toppers bij Jumping Indoor Maastricht

Het internationale paardensportevenement Jumping Indoor Maastricht (JIM) biedt dit jaar ook de internationale dressuurtop de gelegenheid om te strijden in de prachtige entourage van het MECC. De organisatie heeft twee toppers gestrikt voor deelname aan het paardensportevenement. Amazone Adelinde Cornelissen en ruiter Diederik van Silfhout zullen deelnemen aan het paardenevenement. Eerder kondigde de organisatie van het JIM al aan dat Jeroen Dubbeldam ook van start zal gaan op het evenement. 

Amazone Adelinde Cornelissen en ruiter Diederik van Silfhout kwamen al in actie op de wereldruiterspelen in het Franse Caen. Adelinde won hier brons voor haar kür op muziek. In Maastricht zal zij van start gaan op haar talentvolle jonge paard Zephyr. Ook Diederik van Silfhout presteerde uitermate goed op de wereldruiterspelen. Hier won hij brons, eindigde op een zeer verdienstelijke 9e plaats in de Grand Prix Special en behaalde een 11e plaats in de kür op muziek.  

Jumping Indoor Maastricht 
Van 14 t/m 16 november zullen de bekendste paarden en ruiters in het MECC in Maastricht te bewonderen zijn. Zowel de Limburgse, de Nationale en de Internationale topruiters zijn bij JIM aanwezig. De topsport wordt afgewisseld met diverse shows en entertainment.

Voor meer informatie of het bestellen van kaarten kunt u terecht op www.jumpingindoormaastricht.com

   

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.