Home > Geen categorie > Thorn

Thorn

Kun je niet meer wachten tot het Kerst is? Dat komt goed uit! Op zaterdag 7 en zondag 8 december hangt er in Thorn namelijk een enorme Kerstsfeer. Niet de gebruikelijke van de jaarlijkse Kerstmarkt, maar een grotere, met nog meer attracties!

De traditionele Kerstmarkt van Thorn stond al langer bekend als een erg sfeervol evenement. Om precies te zijn: al twintig jaar! Dat was voor het Kerstcomité van Thorn – dat bestaat uit zo’n 300 vrijwilligers van de Thorner Gemeenschap – des te meer reden om de happening dit jaar nóg groter aan te pakken. Bijna een jaar duurde hun voorbereiding; maar het leverde ook wel wat op…

Zo is er bij deze speciale jubileum Kerst nog meer te zien dan alleen de traditionele Kerstmarkt. Midden in de historische kern van ‘het witte stadje’, is er bijvoorbeeld een ontdekkingstocht genaamd ‘Kunst op verrassende locaties’, waar erkende kunstenaars op binnenhofjes en historische panden hun scheppingen presenteren. Of muziekoptredens in de Abdijkerk waar het gerenommeerde kamerkoor Studium Chorale een gevarieerd programma ten gehore brengt. Of voor als je meer een avondmens bent; de verrassende lichtshow op de witte gevels van de Thorner gebouwen met als thema de Kerstnacht van o.a. Giotto en Fra Angelico.

Wil je meer weten over deze onvergetelijke Kerstbelevenis? Klik dan hier

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu