Home > Geen categorie > The Entre Deux Fashion Blog Battle

The Entre Deux Fashion Blog Battle

Hippe fashionistas met scherpe pen en ultiem gevoel voor stijl opgelet! Word jij dé fashion blogger van Entre Deux met een maandelijkse fashion blog én een jaar lang iedere maand een shoptegoed van € 250,-? Meld je dan nu aan! 

Ben jij die modejunkie die niet weg te slaan is uit de hipste zaakjes? De fashiongoeroe die alle glossy’s uitpluist en weet wat er voorbijkomt op de catwalks? Die fashionista pur sang, die zijn of haar mode-must-haves, fashionflaters en stijltrends moeiteloos naar een lekker leesbare tekst vertaalt? Dan is Entre Deux op zoek naar jou. 

Wat moet je doen?
Stel de ultieme outfit samen! Mail voor 5 december een foto van jezelf of een model in jouw hippe look naar fashionbloggers@entredeux.nl. Daarnaast natuurlijk graag jouw motivatie voor deze look en waarom juist jij fashion blogger van Entre Deux wilt worden. 

Na de selectieronde krijg je te horen of je bent uitgenodigd voor de castingdagen. Vervolgens vinden er verschillende stemrondes plaats, die resulteren in een halve finale en natuurlijk dé finale, waarin er maar liefst drie personen worden verkozen tot Entre Deux’ fashion blogger.   

Save the date!

Casting
11, 13, 14, 27, 28, 30 december 

Halve finale 
Zaterdag 17 januari 

Finale 

Zondag 22 februari 

Logo

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.