Home > Geen categorie > Succesvol vijfde Sevagram Verwenzorg Benefiet

Succesvol vijfde Sevagram Verwenzorg Benefiet

Auteur: Maarten van Laarhoven

Tweehonderd gasten, een walking dinner, een veiling voor het goede doel en als hoogtepunt een swingend optreden van niemand minder dan George McCrae, de alweer lange tijd in Limburg wonende Amerikaanse soulzanger die in 1974 een wereldwijde nummer 1-hit scoorde met het onsterfelijke nummer ‘Rock your Baby’. Het Sevagram Verwenzorg Benefiet, het befaamde jaarlijkse netwerkevent van zorgorganisatie Sevagram, was ook dit jaar weer een succes.

Net als in de vier voorgaande jaren – het Sevagram Verwenzorg Benefiet beleefde dit jaar zijn eerste lustrum – is de opbrengst van de avond bestemd voor Sevagram Verwenzorg, een organisatie die speciaal in het leven is geroepen om de cliënten van Sevagram, buiten de reguliere zorg om, van tijd tot tijd een extraatje te bezorgen. Daarbij valt te denken aan leuke dingen, die niet bekostigd worden door de overheid. Zoals een etentje buiten de deur, een avondje naar het theater, een leuke stadstrip of een intiem verrassingsoptreden van bekende Nederlanders, zoals Anneke Gronlöh, Willeke Alberti, Jack Vinders en Guido Dieteren.

Het Sevagram Verwenzorg Benefiet, dat dit jaar werd gehouden in de sfeervolle Spiegeltent van Magisch Maastricht op het Vrijthof, was volledig uitverkocht. De presentatie was in handen van televisiepresentatrice Vivian Boelen; gerechtsdeurwaarder Ramona Batta trad op als veilingmeester. Onder de hamer ging onder meer een aantal kunstwerken, een gesigneerde cd van André Rieu en een roze trui van de Maastrichtse wielerheld Tom Dumoulin, die eveneens van een handtekening was voorzien.

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu