Home > Geen categorie > Stress less bij Vague Coiffure

Stress less bij Vague Coiffure

Auteur: Yoëlle Smith

Vague coiffure staat bekend als een coiffeurszaak die haar klanten volledig in de watten legt en met een goed gevoel naar buiten laat gaan. Zelfverzekerdheid is een van de mooiste geschenken die je de klanten kunt meegeven na een behandeling. En op die gedachten is voortgeborduurd door de Maastrichtse kapperszaak. Zo kun je niet alleen voor een nieuwe kleuring of knipbeurt terecht bij Vague, maar ook wanneer je kalend bent of last hebt van vervelende kwaaltjes. Zo laat Son Abas – eigenaresse Vague Coiffure – weten dat ze steeds vaker mannen in de kappersstoel heeft die voor een productbehandeling komen tegen kaalheid. Ook jonge vrouwen die last hebben van haaruitval en dunner wordend haar hebben baat bij deze behandeling.

Healthy haar
Wat velen niet weten is dat je ook met hoofdhuidaandoeningen bij Vague Coiffure terechtkunt. Voor alle huid- en haartypes hebben zij speciale kuurshampoos die de klanten vaak al na één volledige behandeling van hun kwaaltjes afhelpt. Denk daarbij aan roos, een gestreste hoofdhuid of een vette hoofdhuid.

Zo komen er geregeld studentes die stressen tijdens hun examenperiodes, waardoor de talgklieren overproduceren. Maar ook bij drukke zakenmensen komt stress vaak via de hoofdhuid tot uiting, wat voor voor veel irritatie zorgt. Voor dit soort ongemakken heeft Vague Coiffure passende producten.

Daarnaast is Son Abas ook al 34 jaar ambassadeur van Redken, het Amerikaanse merk dat haar een boost van gezondheid en glans geeft. Hierover zegt Son Abas het volgende: ,,Ik maak gebruik van Redken, een kwaliteitsproduct dat vele kapsalons vanwege de kosten niet gebruiken. Vaak laat ik mijn klanten in daglicht hun haar bekijken vanuit een spiegel om ze te laten zien wat ik bedoel met ‘dé glans’. Ik ben kapster geworden om het haar mooi te maken en gezond te houden en daar heb ik ook een goed product voor nodig. Ik kan het haar goed knippen en verven, maar met mijn handen kan ik natuurlijk geen glans aanbrengen op het haar brengen; daar heb je echt een goed product voor nodig.”

Wie een persoonlijk advies wil of de wens heeft om het haar deze zomer op gezonde wijze te laten shinen, is bij Vague Coiffure van harte welkom.

___________________________

Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu