Home > Geen categorie > Stokvis kroket

Stokvis kroket

Maastricht, een stukje buitenland in Nederland en gastronomische hoofdstad. Met voor elke smaak een gelegenheid. Dat geldt zeker voor de restaurants aangesloten bij Les Tables.

Les Tables verrast u elke keer opnieuw. In inrichting en aankleding. In gerechten en bediening. De restaurants in het culinaire hart van Maastricht presenteren u elk hun eigen keuken en ambiance. Van culinair genieten bij een kasteeldomein of in een historische kerk, van op en top Maastrichts tot gerechten van ver over de grens, van eetcafé tot haute cuisine keuken. Elke patron heeft zijn eigen stijl. Altijd is er culinair vakmanschap, gecombineerd met een passie voor koken en gastronomie.

Hoe divers de restaurants van Les Tables ook zijn, één ding hebben ze gemeen: het zijn de restaurants waar de Maastrichtenaar zelf graag gaat eten. Omdat hij weet wat hij kan verwachten: gastvrijheid, streekproducten en eerlijk eten.

Les Tables: eat where the locals meet!

De poorten van het Preuvenemint zijn weer geopend, komt nu deze Stokvis kroket van Il y a preuve!

Foto 1

Vind de stand van Les Tables nu met de Preuveapp! De preuvene-navigatie kan u op basis van uw locatie op het Vrijthof de richting naar de stand (en de afstand) aangeven.

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.