Home > Geen categorie > Stichting ALS diner in Rijckholt

Stichting ALS diner in Rijckholt

Gisterenavond vond een diner voor het goede doel plaats in het Koetshuis in Rijckholt. Deze avond werd georganiseerd door de stichting ALS la Carte diner, die zich inzetten voor mensen met deze spierziekte ALS. Tijdens de avond werd geld ingezameld middels de verkochte kaarten voor het diner en de veiling, die in handen was van Jose de Goede. (Foto’s zijn gemaakt door Frits Widdershoven)

Diverse burgemeesters waaronder; o.a. Burgemeester Akkermans ( Eijsden-Margraten), Burgemeester Winants ( Brunssum), Burgemeester Cox ( Sittard Geleen), Burgemeester Van Tillaar ( Gulpen-Wittem) kookten samen met de koks van restaurants Vanille, De Pastorij, Du Nord, het Koetshuis en Manjefiek. De samenwerking tussen politiek en ondernemers verliep vlekkenloos.

Medewerkers van het AZM stonden in de bediening. Samen verzorgden zij een culinaire avond voor de gasten. De presentatie van de avond was in hadden van Vivian Lataster. Onder de aanwezigen was ook Fernando Ricksen, ex top voetballer en nu ook ALS patient. Onlangs bracht hij hiervoor een boek uit.

De opbrengst van de gehele avond bedroeg; 16.015 euro.

Komende zondag ziet u tijdens het programma Limbourgeois op L1 een verslag van deze avond vanaf 18u05.

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.