Home > Geen categorie > Stad Genk wint persprijs Voka – KvK Limburg

Stad Genk wint persprijs Voka – KvK Limburg

Gisteren, tijdens de Dag van Marketing en Communicatie op de Corda Campus in Hasselt, won de Stad Genk de persprijs 2014. Deusjevoo, Mobile Vikings en UHasselt grepen net naast te overwinning. De Dag van MarCom verwelkomde 200 deelnemers waaronder ook Lise Eerdekens. Zij nam deel aan de zoektocht naar een naam voor het MarCombier dat Brouwland speciaal voor de gelegenheid creëerde. Met haar ‘Be Hoppy’ won ze haar gewicht in bier.

Tijdens de Dag van MarCom deelden dit jaar Marc Frederix (Nationale Loterij), Peter Van Hende (Proximus), Dominic Stas (Mediahuis Limburg) en Gino Van Ossel (Vlerick Business School) hun expertise over uiteenlopende facetten van het communicatielandschap.

Proficiat Stad Genk

Dit jaar werd opnieuw de persprijs uitgereikt aan de Limburgse onderneming of organisatie die het afgelopen jaar het beste communiceerde met de pers.

Een jury bestaande uit Dominiek Claes (chef economie Het Belang van Limburg), Dirk Reynders (VRT Radio 2), Kurt Meers (Made in Limburg), Dirk Billion (TVL), Anneleen Jacobs (voorzitter netwerk Communicatie), en Johan Grauwels (directeur communicatie en netwerking Voka – Kamer van Koophandel Limburg) bepaalde de genomineerden en de Stad Genk als uiteindelijke winnaar.

“De Stad Genk is een voorbeeld op vlak van communicatie”, benadrukte Dirk Reynders bij de uitreiking. “Ze communiceren frequent, op de juiste momenten en op een creatieve manier. Verder zijn ze altijd bereikbaar voor aanvullende informatie indien nodig. Dit in goede én in slechte tijden.”

Vorige winnaars van de Voka– KvK Limburg persprijs waren Interelectra (1997), Ford Genk (1998), Logis (1999), IPTE (2000), Groep Essers (2001), Circuit Zolder (2002), Tessenderlo Chemie (2003), Luminus (2004) , Grenslandhallen-Ethias Arena (2005), het Ziekenhuis Oost-Limburg (2006) , KRC Genk (2007), Wegen en Verkeer (2008),  LAG Trailers (2009) , LRM (2010), Cegeka (2011), Essec (2012) en Mathieu Gijbels (2013).

Lise is ‘Hoppy’

De persprijs was dit jaar niet de enige prijs die werd uitgereikt. Voor de Dag van MarCom creëerde Brouwland een uniek bier. Wie zich inschreef, werd ook gevraagd naar een gepaste naam voor dit nieuwe product. Lise Eerdekens kwam met de naam ‘Be Hoppy’ en won daarmee haar gewicht in bier.

Elke deelnemer kreeg een depersonaliseert flesje met de nieuwe naam én zijn of haar foto mee naar huis.

 De Dag van Marketing en Communicatie verloopt in samenwerking met Hands, De Witte Communicatie, Brouwland, TVL, Proximus, Pubmarket! en Tobania.

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.