Home > Geen categorie > Spektakel op Folie Culinaire

Spektakel op Folie Culinaire

De bezoekers van de beurs Folie Culinaire in MECC Maastricht kunnen deze dagen heel wat spektakel voor en achter de fornuizen meemaken.

Internationale topchefs zoals de Noord Even Ramsvkik en de Japanse Fransman Atushi Tanaka demonstreren de nieuwste kooktechnieken waarmee ze heel krachtige smaken creëren. Op de openingsdag was ook het werken met nogal ongebruikelijke producten zoals testikels, penissen en vagina’s (van het varken vooral) een nogal spectaculair thema. De gasten lieten zich niet afschrikken door het idee en proefden deze ingrediënten na een stoofbereiding. De gerechten hadden uiteraard toepasselijke namen zoals ‘Kut met peren’ en ‘Klotezooi’. 

Die laatste benaming geldt niet voor de beurs als zodanig, de Folie Culinaire, in combinatie met de horecavakbeurs BBB, blijkt weer volop bestaansrecht te hebben.

 

FOTO’S: FRITS WIDDERSHOVEN

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

pre order: Mister Michelin WERNER LOENS legt het masker af

Dé man achter de Michelinsterren in België, Nederland en Luxemburg, voor het allereerst voor de camera. Dit voorjaar exclusief in Chapeau!

pre order hier!