Home > Geen categorie > Sneak Peek 31/08

Sneak Peek 31/08

Chapeau Linssen 3925

Slechts weinig familienamen groeien ooit uit tot merknamen. Namen die direct de associatie met een product oproepen zijn schaars. Linssen is zo’n naam die meteen een gevoel voor een hoogwaardig product teweegbrengt. Al vijfenzestig jaar kan Linssen Yachts in de wereld van luxe motorjachten gerekend worden tot een onbetwiste marktleider in de stalen jachtbouw. Innovatie vormt al decennialang hun fort. Unieke schepen worden in Maasbracht gemaakt. Schepen die over de hele wereld als van uitzonderlijke kwaliteit worden herkend en die thuis zijn op ‘s werelds rivieren, binnenwateren en zeeën. Linssen Yachts ademt avonturisme, passie en professionaliteit. Een Linssen jacht is puur made in Limburg. Van tekentafel tot tewaterlating, alles gebeurt op één plek. Bij Linssen Yachts werken geen medewerkers, maar geestverwanten.

 

Lees meer verhalen nu in Chapeau Magazine.

Wilt u Chapeau Magazine iedere twee maanden ontvangen om verhalen te lezen zoals ‘Made in Maasbracht’ kijk dan op http://bit.ly/1eWofan

De losse verkooppunten  vindt u op http://bit.ly/1hyXzNz

Op de Ipad kunt u ook Chapeau Magazine lezen. Ga dan naar http://bit.ly/1mqv6ME

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

pre order: Mister Michelin WERNER LOENS legt het masker af

Dé man achter de Michelinsterren in België, Nederland en Luxemburg, voor het allereerst voor de camera. Dit voorjaar exclusief in Chapeau!

pre order hier!