Home > Geen categorie > Sneak Peek 16/12

Sneak Peek 16/12

Inkopers en winkeliers kijken met getraind oog naar de winkelstad Maastricht. Vier ondernemers, respectievelijk werkzaam in het Jekerkwartier, het Stokstraatkwartier en Wyck, spreken over dat wat zij zien, maar wij niet. 

Philippe en Debora Maassen, eigenaars van herenzaak ‘Mayfair’ in Wyck, verkopen producten die je bijna nergens anders tegenkomt, namelijk exclusieve herenmode van engels vakmanschap. Aan Chapeau leggen ze de keuze voor de winkel in Wyck uit en waar zij op letten bij het inkopen. 

Lena Berens is eigenaar van de gelijknamige zaak ‘Lena Berens’ in het Jekerkwartier. De van origine Duitse Lena is haar hart verloren aan Maastricht tijdens haar studietijd. In haar winkel in de Maastrichter Heidenstraat knipt en naait ze vrolijk door. 

In de Maastrichter Heidenstraat ligt eveneens de concept store van Tanja Telders-Breukers, le Marais Deux & koffie. Deze winkel is een uitbreiding van de goedlopende high-end modezaak in het stokstraatkwartier ‘Le Marais’. Tanja vertelt over haar ervaringen, de mooie dingen van maastricht en de problemen waar ze tegen aan loopt in Maastricht. 

Mayfair

Meer lezen over de ervaringen van de mode ondernmers in kennis en winkelstad Maastricht, kan nu in Chapeau Magazine editie 6! 

Wilt u Chapeau Magazine iedere twee maanden ontvangen om meer reportages te zien, word abonnee! 

De losse verkooppunten vindt u hier

U kunt Chapeau Magazine ook lezen op de Ipad.

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.