Home > Geen categorie > Sneak Peek 15/07

Sneak Peek 15/07

Auteur: Yael Hass

Gefocust, wilskrachtig, workaholics, enthousiast. Het zijn de handelsmerken van het jonge ontwerpersduo Joelle Boers en Bregje Cox. “Volgend jaar doen we hier aan mee” zeiden de ontwerpers tegen elkaar bij Fashionclash. En zo is dat. Precies een jaar later is het Limburgse ontwerpersduo niet alleen geselecteerd voor Fashionclash, maar ook voor de Amsterdam Fashion Week. 

En op 11 juni was het debuut voor Joelle Boers en Bregje Cox bij Amsterdam Fashion Week. Beide zijn afgestudeerd aan de Maastricht Academie voor Schone Kunsten en ontwerp. Door Fashionclash zijn ze gaan samenwerken. Ze vullen elkaar aan.

De collectie bevat een goede balans, verscheidenheid, innovatie en draagbaarheid. IINUA is geïnspireerd door de wijsheid van de bergen en de vindingrijkheid van de Inuit.

De schoenen zijn van ontwerper Chris van den Elzen, die ze ook op Fashionclash Festival ontmoette.

 

Lees meer over mode Maastricht nu in Chapeau Magazine.

Wilt u Chapeau Magazine iedere twee maanden ontvangen om verhalen te lezen zoals over streepjescode kijk dan op http://bit.ly/1eWofan

De losse verkooppunten  vindt u op http://bit.ly/1hyXzNz

Op de Ipad kunt u ook Chapeau Magazine lezen. Ga dan naar http://bit.ly/1mqv6ME

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.