Home > Geen categorie > Showtime voor het goede doel

Showtime voor het goede doel

Het Oncologiecentrum van het Maastricht UMC+ organiseert in samenwerking met het Toon Hermans Huis Maastricht een feestelijke en inspirerende modeshow. De absolute sterren van deze show zijn de mannequins: moedige vrouwen van alle leeftijden en met ieder haar eigen uiterlijk, die borstkanker hebben (gehad) en een prothese dragen of een reconstructie hebben gehad.

In een wervelende show tonen zij u onder andere lingerie, badmode en topjes van gerenommeerde merken, die overal verkrijgbaar zijn. De regie en choreografie is in handen van Tineke Katsipodas,eigenaresse van Puur ID. Stylistes en visagisten zorgen voor een perfecte “look”. Fraaie accessoires (tassen, juwelen, schoenen en hoeden) leveren de “finishingtouch”.

U wordt door medewerkers van het Oncologiecentrum en het Toon Hermans Huis ontvangen met een drankje, terwijl er op de achtergrond een zacht muziekje klinkt. Halverwege de avond is er een pauze die u kunt gebruiken om een kopje koffie te drinken, de stands met de getoonde mode en accessoires te bezoeken of gezellig bij te praten met vriendinnen en bekenden.

Na afloop is er gelegenheid om na te praten. De presentatie van deze avond is in handen van Caroline Hermans, presentatrice bij TV Maastricht. Het belooft een feestelijke event te worden in een sfeervolle zaal, dus reserveer deze avond in uw agenda. 

Aanmelden: is wenselijk.

Wanneer: 9 mei

Tijdstip: 20.00 uur (zaal open vanaf 19.00 uur)

Locatie: Mercedes-Benz CAC zaal Gelissendomein 5 (Randwijck) Maastricht

Parkeren: er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar

Openbaar vervoer: bussen van en naar het azM stoppen voor de deur

Bij voorkeur stuurt u een mail met uw naam en het aantal personen naar: showtime9mei@outlook.com

Kijk voor meer informatie op www.mumc.nl

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.