Home > Geen categorie > Schrijf, schrijver, schrijft 2014

Schrijf, schrijver, schrijft 2014

Op zondag 7 september van 11.30-17.00 uur vindt in Centre Céramique Maastricht de tweede editie van ‘Schrijf, schrijver, schrijfst’ plaats. Dé dag om u te laten inspireren door schrijvers, uitgevers en andere kenners van het geschreven en gesproken woord!

Er zijn onder meer interviews, muzikaal-literaire optredens, schrijfworkshops, een live leesclub, een speciaal kinderprogramma en een informatiemarkt.  Presentator Leon Verdonschot interviewt onder anderen uitgever Oscar van Gelderen, schrijvers Roman Helinski, Hanneke Hendrix en Marente de Moor en de scenarioschrijver van Flikken Maastricht over het schrijversvak. Kijk voor het volledige programma op www.hklimburg.nl/schrijversdag.

‘Schrijf, schrijver, schrijfst 2014’ wordt georganiseerd door het Huis voor de Kunsten Limburg in samenwerking met de schrijversschool van Centre Céramique en het Letterkundig Centrum Limburg. 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.