Home > Geen categorie > Ruijters Groep koopt 5.100 m² winkelruimte in Valkenburg van Hurks Vastgoedontwikkeling

Ruijters Groep koopt 5.100 m² winkelruimte in Valkenburg van Hurks Vastgoedontwikkeling

Hurks Vastgoedontwikkeling uit Eindhoven heeft 5.100 m² winkelruimte en 20 appartementen verkocht in het project ‘Aan de Kei’ in Valkenburg (Lb).

De koper is de Ruijters Groep (Pecu Beleggingsmaatschappij) en koopt daarmee het totale winkelcentrum en 20 van de 53 appartementen. De overige 33 appartementen gaan medio dit jaar in verkoop. Ruijters Bedrijfsmakelaars en Hurks verzorgen samen de verhuur van de winkels. De 20 appartementen in de vrije sector worden verhuurd door Ruijters Heuvelland.

Hurks investeert ongeveer 35 miljoen euro in het Centrumplan Valkenburg en draagt zorg voor zowel de ontwikkeling als de bouw van het totale project. Op de plek van de bestaande winkels wordt een nieuw winkelcentrum gebouwd dat bestaat uit 5.100 m² winkelruimte, 53 appartementen en een ondergrondse openbare parkeergarage voor 305 auto’s.

Het winkelcentrum is voor ongeveer 80 procent verhuurd. Albert Heijn, Blokker, Kruidvat, Zeeman en Shoetime zijn al gecontracteerd. De resterende panden zijn te huur vanaf 110 m².

Het totale project Aan de Kei wordt media 2016 opgeleverd en zal worden beheerd door Ruijters Vastgoedbeheer.

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.