Home > Geen categorie > Ronde van Wolder

Ronde van Wolder

De Ronde van Wolder beleeft op 5 en 6 juli haar 31ste editie en is daarmee de oudste wielerwedstrijd van Maastricht. Het evenement is inmiddels uitgegroeid tot een compleet feest- en wielerweekend, waarbij de organisatie jaarlijks enkele duizenden euro’s aan het goede doel schenkt.

Een belangrijke factor daarbij is de Business Tour Wolder, een bedrijvenwedstrijd waarbij het prijzengeld wordt geschonken aan Kankeronderzoekfonds Limburg. Liefhebbers kunnen zelf op de fiets stappen bij de genoemde bedrijvenwedstrijd of de toerversie. Maar ook als u zelf niet fietst kunt u zich als bezoeker vergapen aan een wielerambiance van allure; met jaarlijks de nationale klimmerstop aan het vertrek bij de junioren en beloften. Vorig jaar stond bijvoorbeeld wereldkampioen Mathieu van de Poel op de hoogste trede van het podium.

Daarnaast is er een uitgebreid muziekprogramma met onder meer de regionale topband Anderkovver op de buhne. Ook biedt de Ronde van Wolder een voor wielerkoersen ongekend VIP-programma met onder meer en prachtig ritje in een gastenwagen met een exclusieve ‘wijnstop’ onderweg.

 

Voor kinderen is er op zaterdagmiddag een kinderdisco met DJ Dorné Kaitlyn, Merel en Luka (bekend van The Voice Kids)

Het complete programma, sponsormogelijkheden en meer informatie over de Business Tour Wolder vindt u op www.rondevanwolder.nl

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.