Home > Geen categorie > Rijksmonument DuCasque volledig gerestyled

Rijksmonument DuCasque volledig gerestyled

Rijksmonument DuCasque volledig gerestyled. Op 21 februari is na een grondige verbouwing het interieur van Amrâth Hotel DuCasque geheel gerestyled. De verfijnde  klasse is geïnspireerd op de authentieke Art-Deco stijl van het rijksmonument, ontstaan in de jaren ’20 (roaring twenties). 

Architect Ray Kentie, onder andere bekend van de verbouwing van Grand Hotel Amrâth Amsterdam, is tijdens deze renovatie verantwoordelijk geweest voor de uitstraling en inrichting. Wanneer u het hotel binnenloopt maakt u direct kennis met de luxueuze sfeer van het spectaculair gerenoveerde hotel. Naast het meubilair in de hotelkamers zijn ook de badkamers volledig vernieuwd. Het bijzondere aan deze restyling is dat zelfs aan de kleine details is gedacht. Zo is het terugkerende patroon van de splinternieuwe vloerbedekking geheel afgestemd op deze unieke art-deco stijl.

De kamers zijn voortaan voorzien van alle moderne gemakken zoals airco, led-verlichting, WI-FI en flatscreens. Kortom, een buitengewoon uniek hotel om te verblijven met de meest adembenemende locatie in Maastricht, het Vrijthof. Omringd door vele restaurants, kroegen en winkels een fantastische aanwinst!

General Manager Guido Franssen; “Met de voltooiing van deze renovatie beschikt Maastricht wederom over een schitterend vernieuwd hotel in de kenmerkende Art-Deco stijl”. 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.