Home > Geen categorie > Richard Stark: Fotograaf én superheld

Richard Stark: Fotograaf én superheld

‘Stark staat on hold’ hoor ik me afgelopen dagen met regelmaat antwoorden. Als fotograaf bestaat mijn werk voornamelijk uit het bezoeken van mensen en spontane interacties. Alledaagse dingen waarbij normaal gesproken geen beren op de weg te zien zijn.

Mijn twee kinderen, in de leeftijd van vier jaar en van negen maanden, weten me met gemak de full experience van thuis-quarantaine te geven. Ik wil meestal van alles maar ik kom er vaak, op werkdagen die vanaf 6.00 uur beginnen, niet aan toe. Op momenten dat het wél lukt, rommel ik graag tussen oud fotomateriaal. Voor Chapeau Magazine fotografeer ik vaak portretten maar in eigen tijd schiet ik met hetzelfde enthousiasme drukke  steden en straatbeelden.

Voor mijn zoontje is deze social-distance periode nog niet helemaal te bevatten. Terwijl ik nu mijn camera heb neergelegd heeft hij deze juist opgepikt. Nog voordat de vogels fluiten en ik koffie ruik,  staat er een oude Canon op me gericht. Ook mijn telefoon staat op onbewaakte momenten vol met close ups van kindertenen en plastic T-Rexen.

Om deze artiest binnen vier muren een boost te geven zijn we samen de uitdaging aangegaan om van rondslingerend speelgoed waardige Chapeau-portretten te maken. Alles is mogelijk! Pa is immers fotograaf én superheld heb ik me door hem laten vertellen. Titels die je beiden met misschien wel evenveel zorg moet blijven uitoefenen!

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu