Home > Geen categorie > Restyling voor het kleinste kamertje in huis

Restyling voor het kleinste kamertje in huis

Anno 2020 is er geen enkele ruimte in huis die niet Pintereset of Instagram waardig is. Een high tech keuken, strak moderne woonkamer, grote raampartijen, geweldig uitzicht en een feestelijk toilet. Ja, je leest het goed: zelfs het kleinste kamertje in huis er wezen. En dat kan in iedere gewenste stijl!

Kleurrijk

Voeg kleur toe. Dat kan heel artistiek – met azulejos, een custom made kunstwerk of verfspatten – maar ook iets meer ingetogen. Denk bijvoorbeeld aan een kleurrijke lijst om je foto’s, of een kleurrijke foto. Het grote voordeel van een meer ingetogen uitting van kleur is natuurlijk dat je makkelijk en snel kunt veranderen van kleur als je erop bent uitgekeken!

Rose

Dit voorbeeld is alles behalve ingetogen, maar zeg nu zelf: zo’n Barbie-kamertje heeft ook wel iets, toch?

Daar moeten we wel bij vertellen dat voordat je het hele toilet rose kleurt, je daar wel even goed over moet nadenken. Een beetje Barbie is leuk, maar zodra je er genoeg van hebt moet er wel het een en ander gebeuren om er weer vanaf te komen!

Mooi modern

Uiteraard hoeft de restyling van het kleinste kamertje in huis geen extravaganza te worden. Je kunt het ook bescheiden houden. Dat betekent niet dat het dan ook minder mooi is. Werk met natuurlijke teints en detials in kleur. Veel groen – in de vorm van bloemen en planten – geeft de ruimte iets warms en huiselijks. Houd daarbij wel rekening met de mogelijke luchtvochtigheid van het kleinste kamertje in huis, en het ontbreken van zonlicht, daar moeten je planten wel tegen kunnen!

Zwart

Hoe gaaf is dit? Zwart van boven tot beneden. Het totale tegenovergestelde van de klassieke witte toilet. Hier gaan je gasten het zeker nog over hebben.

Uiteraard kun je je zwarte toilet ook iets subtieler aankleden: in een totaal wit design, dat steekt mooi af. Of met andere gekleurde elementen – zoals fotolijstjes of geurkaarsen – om het geheel iets minder donker te maken. Ook niet verkeerd is zwart met (steiger)hout. Helemaal van deze tijd!

Wat we willen zeggen: inspiratie te overst. Je maakt het zo gek of bont als je zelf wil. Waar je ook voor kiest, een ding is zeker: me-time op de toiletpot was nog nooit zo’n feest.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.