Home > Geen categorie > Restaurants Da Vinci en Sun by Zarzo lanceren powervrouwen-menubox

Restaurants Da Vinci en Sun by Zarzo lanceren powervrouwen-menubox

De restaurants Da Vinci in Maasbracht en Sun by Zarzo in Eindhoven brengen op 13 en 14 maart – een week na Internationale Vrouwendag – een gezamenlijke menubox uit, met gerechten die zijn samengesteld door de ondernemers Margo Reuten van Da Vinci en Sunny Devens van Sun by Zarzo. De ‘powervrouwen-menubox’ is dat weekend bij beide restaurants af te halen tijdens een zogeheten meet and greet met beide vrouwen en hun (zaken)partners Petro Kools en Adrian Zarzo.

 ‘Da Vinci X Sun by Zarzo’, zoals de menubox is genoemd, bestaat uit twee gerechten van SVH Meesterkok Margo Reuten van sterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht en twee gerechten van gastvrouw Sunny Devens van toprestaurant Sun by Zarzo in Eindhoven. Beide ‘powervrouwen’ willen met hun gezamenlijke initiatief de culinaire liefhebber laten genieten van een mooie gastronomische ervaring. Tegelijkertijd krijgen op deze manier hun restaurants een boost, wat nooit weg is in deze voor de horeca moeilijke tijd.

Sunny Devens en Margo Reuten zijn al jaren goede vrienden, met een gezamenlijke liefde voor reizen, design, lekker eten en champagne. ,,Het idee om een gezamenlijke menubox te maken ontstond spontaan en we besloten om onze favorieten samen te voegen tot een afhaalmenu”, aldus Margo Reuten. ,,In ons powervrouwenmenu eet je het beste van twee restaurants, proef je onze liefde voor eten en ervaar je onze vriendschap.”

De gerechten zijn weliswaar wat eenvoudiger uitgevoerd dan in de restaurants, maar als het gaat om smaakbeleving, zijn ze helemaal in stijl, aldus de enige vrouwelijke SVH Meesterkok van Nederland die in het bezit is van een Michelinster. ,,De carpaccio Pietjesveld met truffel is een klassieker uit mijn keuken en een ode aan mijn vader. Ook de zeetong met langoustine is een signatuurgerecht van Da Vinci.”

Sunny Devens betitelt het ‘op het karkas gebraden piepkuiken’ die in de box zit als ’een echte Sun by Zarzo-klassieker’. In het powervrouwenmenu gaat het kuiken vergezeld van paddenstoelen en een aardappel gevuld met duxelles. ,,Als dessert is er een superlekker taartje van chocolade met framboos en pijnboompitjes. Verder zit er wat Ibéricoham bij om lekker bij het aperitief te snoepen en brood en boter. Alle gerechten zijn thuis zo op tafel te zetten en het tussen- en hoofdgerecht hoeft alleen even in de oven opgewarmd te worden.”

 Kijk voor gedetailleerde bestel- en afhaalinformatie op margo-thuis.nl of zarzobestellen.nl.

 

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.