Home > Geen categorie > Restaurantgids 30-03

Restaurantgids 30-03

Ziel & Zaligheid

Restaurant Bretelli is gelegen in het stadshart van Weert. In dit sfeervolle restaurant van Jan en Patricia Marrees staan topgastronomie én een gezellige ongedwongen sfeer voorop. Bij Bretelli voel je je als gast thuis, waardoor je heerlijk ontspannen kunt genieten van de elegante keuken met mediterrane en internationale invloeden.

Jan Marrees voert een innovatieve keuken waarin hij durft te spelen met allerlei smaken. De gerechten zijn doordachte composities waarbij de ingrediënten elkaar altijd  moeten versterken. Elegantie en complexiteit worden op harmonieuze wijze samengebracht.  

Patron-cuisinier Jan Marrees voert een innovatieve keuken waarin hij speelt met allerlei smaken. De gerechten zijn doordachte composities, waarbij de som meer is dan delen. Ingrediënten versterken elkaar, elegantie en complexiteit worden op harmonieuze wijze samengebracht.
Sommelier Patricia Marrees neemt u graag mee naar de wijnkelder in de prachtige oude gewelven onder het restaurant. Hier vindt u de top aan Italiaanse wijnen, waaronder de mooiste Brunello’s en “Super Tuscans”. Overigens komen ook andere wijnlanden aan hun trekken.

Bij Bretelli willen ze de gasten op het allerhoogste niveau laten genieten van alle aspecten van de gastronomie. Dus heerlijk eten en drinken in een ongedwongen sfeer met gezelligheid. Dat is waar de gastvrijheid van Bretelli bekend om staat.

Geniet van topgastronomie in ongedwongen sfeer!

Eten 2 Home

 

Restaurant Bretelli is te vinden in de Hoogstraat 8 6001 EV Weert

Telefoon:  0495-452028
Email:      contact@bretelli.nl
Site:        www.bretelli.nl

Ook is Restaurant te vinden op social media >>

Ga naar de Facebook-pagina van Restaurant Bretelli  Ga naar de Twitter-pagina van Restaurant Bretelli

Openingstijden:

Lunch 
Woensdag t/m zaterdag 12.00 – 14.30 uur

Diner
Dinsdag t/m zaterdag vanaf 18.00 uur

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.