Home > Geen categorie > Restaurantgids 05-03

Restaurantgids 05-03

Pizza latte di mucca, pizza tartufo, pizza ghiotta, pizza umami. Een kleine greep uit de bijzondere kaart van restaurant L’Appetito.

Lappetito

Chef‑kok Maurits van Weerd­huizen heeft het pizzabakken tot hogere kunst verhe­ven. Samen met zijn team staan ze elke week van donderdag t/m zondag voor u klaar. Op ambachtelij­ke wijze worden op basis van origi­nele Italiaanse recepten de pizza’s met vers bereid deeg en heerlijke ingrediënten in een originele steen­oven uit 1812 ge­bakken.

Daarmee zet L’Appetito de eeuwenoude traditie van bakken in een steenoven voort. Als de huisbereide pizza in de gloeiend hete bakoven wordt ge­schoven, zorgen het open vuur en de daarmee gepaard gaande hitte in de oven vermengd met houtlucht voor een unie­ke smaakbeleving. Modern Italiaans vak­man­schap, pas­send in een rijke Limburgse traditie met als resultaat de beste pizza’s van het Heuvelland. De sfeervolle ambiance van het restaurant in een authen­tiek Limburgs bakhoes pal naast een eeuwenoude carréboerderij maakt de beleving compleet.

Openingstijden

Winter Openingstijden (oktober t/m april)

Donderdag t/m zondag 16.00m – 21.30 uur 

Zomer Openingstijden (mei t/m september)

Donderdag en vrijdag: 16.00 – 21.30 uur
Zaterdag en zondag: 12.00 – 21.30 uur

Ook kunt u bij L’Appetito pizza’s afhalen!

Klik voor meer informatie op het onderstaande logo >

Appetito

L’Appetito
Dorpstraat 24
6265 AL Sint Geertruid

043 408 36 90
info@lappetito.nl

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.