Home > Geen categorie > Restaurant Mes Amis

Restaurant Mes Amis

Wijnrestaurant Mes Amis, 5 minuutjes lopen van het Vrijthof te Maastricht, bestaat twaalf-en-een-half jaar! Gastvrouw en vinologe Annaline Doelen gaat het vieren. Niet zuinig, kleintjes en alleen, maar rijkelijk, groots en met iedereen die wel een hapje en een drankje lust!

 

In het kader van Mes Amis’ 12,5 jarig bestaan organiseert het een aantal leuke activiteiten in het eerste half jaar van 2014. Zo lanceert het opnieuw de succesvolle ‘4-is-2-actie‘, waarbij je met 4 personen vijftig procent korting krijgt op een 4 of 5 gangen verrassingsmenu. Daarnaast organiseert het op zondag 2 februari, om 13:00u een lazy lunch, waarbij je smaakvol kunt genieten van 6 kleine gerechten uit de keuken voor €25,- per persoon. Ook leuk: op 19 januari organiseert Mes Amis een heuse wijnmakersavond, met als gast Ghislain Houben, van Domein Hoenshof, Borgloon. Er wordt dan een 4-gangen menu geserveerd met bijpassende wijnen, inclusief aperitief, water en koffie. 75 euro per persoon en de aanvang is om 19:00 uur. Helaas al iets anders op de agenda staan? Geen probleem, want de gehele maand januari voert Mes Amis het wijnmakersmenu van domein Hoenshof! Klik hier voor het menu. 

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.