Home > Geen categorie > Restaurant ‘de Mangerie’

Restaurant ‘de Mangerie’

Restaurant De Mangerie

In aanwezigheid van Harrie Beaumont (Maastricht Culinair), Pascale-Renée Cohen (Les Tables), Theo Coenegracht (Horeca Nederland afdeling Maastricht/Heuvelland), Paul Knols (Stichting Stille Armen Maastricht) en Janne Baetsen (VVV/Maastricht Marketing) is de wisseltrofee van Koninklijke Horeca Nederland, Maastricht/Heuvelland en het embleem ‘Het Beste van Maastricht aan Tafel 2014’ overhandigd aan Astrid Blom, F&B Manager van restaurant ‘de Mangerie’|Crowne Plaza Maastricht. 

Een onafhankelijk vakjury/panel van ‘Mystery Guests’ toetste ook dit jaar zowel tijdens de wintereditie als afgelopen zomereditie élk restaurant op o.a. gastvrijheid, kwaliteit/prijs verhouding, service en het (creatief) promoten/neerzetten van Maastricht aan Tafel en het goede doel Stichting Stille Armen Maastricht. Dit alles natuurlijk in lijn met de identiteit van het desbetreffende restaurant. Restaurant de Mangerie scoorde het hoogste tijdens beide edities en mag zich met trots ‘Het beste van Maastricht aan Tafel 2014’ noemen! Naast de Mangerie kwamen wederom restaurant ‘O’, Harry’s en Vanille in de top 5 terecht. Een eervolle vermelding gaat uit naar het team van Eetcafé Il y a, die net naast de titel greep. 

Astrid Blom, F&B Manager, restaurant ‘de Mangerie’|Crowne Plaza Maastricht: “Toen we vorig jaar 2e werden met de “WE LIKE” actie op Facebook, waren we al zeer tevreden. Nu is het, zeker na de renovatie van ons restaurant, dan ook een grote eer om dit jaar de titel ‘Beste van Maastricht aan Tafel 2014’ in ontvangst te mogen nemen! Het is mooi om de combinatie te kunnen bieden van een culinaire verwennerij voor onze gasten en tegelijk een bijdrage te leveren aan het goede doel Stichting Stille Armen Maastricht. Trots als een pauw ben ik dan ook op het gehele team met deze prijs.”

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.