Home > Geen categorie > Regina Renier: Exclusief instituut voor huidverbetering en anti-aging

Regina Renier: Exclusief instituut voor huidverbetering en anti-aging

Sinds 20 oktober heeft schoonheidsspecialiste Regina Renier zich gevestigd in de Rechtstaat 46 in Wyck/Maastricht. Regina Renier is expert op het gebied van huidverbetering en natuurlijke verjonging. De voor Regina Renier ontwikkelde formules zijn baanbrekend, innovatief en staan garant voor een ongekende zuiverheid. Het schoonheidsprogramma is erop gericht om de uiterlijke kenmerken van ouderdom te vertragen en om te helpen de fijne lijntjes en rimpels, die met het verstrijken van de jaren ontstaan, te verminderen. Een unieke formule gebaseerd op natuurlijke anti-aging voor een mooie, stralende huid. Elke behandeling is een waar schoonheids-ritueel dat je verder brengt op het essentiële pad van welbehagen.

Huidverbetering is ons vak!                                     
Dermatologische anti-aging- Enkel ingredienten van farmaceutische kwaliteit en huidverdraagzaamheid worden in onze producten verwerkt. Vocht is essentieel voor iedere huid, daarom bestaan onze formules voor het grootste deel uit essentiele vochtbinders. Zodat uw huid haar kostbare vocht ook daadwerkelijk behoudt en u beloond wordt met de allermooiste tijdloze huid……

Regina Renier laat uw huid weer stralen.

Om kennis te maken met Regina Reinier kunt u nu profiteren van een Aroma Plasti Facelift Treatment incl. Bio Plasti NeuroLifting Massage voor slechts € 85,- (normaal €145,00 per behandeling). Deze aanbieding is geldig t/m 15 november 2014!

Of loop gewoon binnen voor een gratis huidanalyse en of advies gesprek!

                         Canstockphoto17250701

                                                    Regina Renier
                                             Rechtstraat 46 Maastricht
                                                   T: 043-3111987
                                              www.reginarenier.com
                  Logonieuw

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu