Home > Geen categorie > Recordopbrengst Pennies from Heaven

Recordopbrengst Pennies from Heaven

Auteur: Maarten van Laarhoven

De derde editie van de sfeervolle benefietavond Pennies from Heaven, vrijdagavond in Hostellerie La Butte aux Bois in Lanaken heeft een recordbedrag van 70.115 euro opgeleverd. Het geld werd bijeengebracht door de 200 gasten van de avond die – net als vorig jaar – ook konden bieden op een veiling. Die werd deze keer geleid door Jos Ploum, manager vermogensmanagement & private banking bij Rabobank Maastricht en Omstreken.

De opbrengst van de avond gaat in zijn geheel naar het Kankeronderzoekfonds Limburg. Deze organisatie zamelt via fondsenwerving – en met steun van het bedrijfsleven – geld in voor onderzoek naar nieuwe methoden om kanker te genezen.

Het Swinging Dinner Pennies from Heaven was net als de afgelopen twee jaar geheel uitverkocht. De 200 gasten in La Butte genoten in de bossen van Lanaken van een prachtig viergangendiner uit een keuken die sinds kort twee Michelinsterren heeft. Op het menu stonden onder meer huisgerookte zalm met mierikswortel en bosui, soep van knolselderij en truffelravioli en duo van graankalf met bloemkool, sjalot, polenta en paddenstoelenschuim.

De avond werd omkleed met swingende muziek van het Dr. John’s Swingtet onder leiding van klarinettist en initiatiefnemer Jan Huynen.

Foto’s Frits Widdershoven

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu