Home > Geen categorie > R365 Christie’s International Real Estate

R365 Christie’s International Real Estate

Alard van der Varst is ruim twintig jaar werkzaam in de makelaardij in Midden-Limburg, waar hij zich heeft gespecialiseerd in exclusieve en bijzondere woningen. Denk hierbij aan onder meer historische gebouwen, waaronder kastelen, monumenten, villa’s, landhuizen en woonboerderijen.

Sinds begin dit jaar is Van der Varst als regiopartner aangesloten bij de wereldwijde makelaarsorganisatie R365 Christie’s International Real Estate. Deze organisatie beschikt momenteel over zo’n 1.200 kantoren in 45 landen en is marktleider in het hoogste segment van de Nederlandse woningmarkt.

R365 Christie’s International Real Estate richt zich enerzijds op Zuid-Limburg, waar woningen in het hogere segment (vanaf een miljoen euro) ruimschoots aanwezig is. Alard van der Varst makelaars is daarom met zijn kantoor van Stevensweert verhuisd naar een monumentaal pand aan de Markt in Maastricht.

Voor de exclusieve woningmarkt in Midden-Limburg is het makelaarskantoor een samenwerking aangegaan met Kasteeltje Hattem te Roermond, het kleinste kasteeltje van Nederland. Het betreft een ‘bezoeklocatie’, waarmee Van der Varst weer terugkeert naar Roermond, waar de makelaarscarrière destijds begonnen is. 

Chapeau Château Fair 2018

Tijdens de fair kunnen bezoekers op een laagdrempelige manier kennis maken met R365 Christie’s International Restate en de medewerkers van Alard van der Varst makelaars en taxateurs o.z./regiopartner Limburg.

In samenwerking met een winkel en webshop in tijdloze, landelijke meubels, decoratie, verlichting en verven biedt Christie’s bezoekers van de fair een sfeervol ingerichte stand. Hier wordt de mooiste huizen uit het aanbod van Christie’s gepresenteerd. Een deel van het aanbod is terug te vinden in ‘the luxury collection’, een exclusief magazine van R365 Christie’s International Real Estate. Dit magazine wordt desgewenst ter beschikking gesteld.

Daarnaast zal een regionale galerie-houder zijn mooiste kunst presenteren in de stand van Christie’s International Real Estate. Kortom, de moeite waard voor een bezoek aan de stand van Christie’s International Real Estate!

De Chapeau Château Fair vindt plaats op zondag 24 juni 2018, van 14.00 tot 19.00, op het landgoed van Château St. Gerlach. Kijk voor meer informatie over de Chapeau Château Fair op www.chapeauchateaufair.nl

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu