Home > Geen categorie > Puur Maastricht

Puur Maastricht

Al 50 jaar een begrip aan de eerste stadswal. Voor levensgenieters, passanten en stamgasten. Van vroeg tot laat en voor jong en oud. Café Tribunal is als een thuis: je kunt er ongedwongen genieten van de Maastrichtse gezelligheid!

 

Vijftig jaar geleden was het Café Tribunal – met haar wit gekleurde skai-leren barkrukken – de eerste hippe loungetent van Maastricht. Tegenwoordig is dit karakteristieke café niet meer weg te denken uit de Limburgse hoofdstad. Het is niet alleen meer een stamkroeg voor de doorsnee Zjeng (Sjeng op z’n ‘Tribunals’), maar tevens ook een ontmoetingsplek voor hoogleraren, advocaten en studentenverenigingen.

Een hapje eten, wat drinken of feesten… Zonder twijfel ervaar je in Tribunal het pure Maastricht. Het bijzondere café heeft in de loop der tijd behoorlijk invloed gehad op wat levens. Relaties startten er, maar werden er ook weer verbroken. Eén relatie blijkt in ieder geval bestendig: die van het café met haar trouwe stamgasten! En die liefde kent geen grenzen. Zo heeft de plek een stamgast uit San Francisco (een echte Maastrichtse) die regelmatig langskomt, maar het vergeet ook nooit meer haar vaste klanten die inmiddels zijn overleden, zoals Roeje Pierre of Rika van de frituur. Ze horen bij de historie van Tribunal, voor eens en voor altijd!

Omdat Tribunal vijftig jaar bestaat, organiseert het regelmatig een uniek evenement. Mis het niet en kijk snel op de website voor meer informatie!

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.