Home > Geen categorie > Publieksprijs Restaurantgids 2013

Publieksprijs Restaurantgids 2013

Zoals bij de vorige edities van Chapeau Magazine o.a. de terrasgids en woongids werden uitgebracht, zo komt bij editie 6 de eerste restaurantgids uit.

Chapeau Magazine heeft bij de terrasgids meerdere prijzen weggegeven. Dit zal ook gebeuren bij de restaurantgids, waaronder prijzen in de categorie van ‘Restaurant van het jaar’, ‘Chef van het jaar’ en ‘Sommelier/ gastheer-vrouw van het jaar’.

Ook het publiek wordt gevraagd naar hun stem. Zij mogen meebepalen wie de ‘Publieksprijs van het jaar’ gaat winnen. Hiervoor vragen we alle facebook volgers hun stem uit te brengen op de top 5. Dit zijn:

1. Café Sjiek, Maastricht
2. Da Vinci, Maasbracht
3. Danny van der Hoven, Rekem (B)
4. Cucina del Mondo, Heerlen
5. Vanille, Eijsden
.

De reacties stromen tot op heden binnen! Het is een hele spannende strijd. Tot zondagavond 27 oktober 23u kan er nog gestemd worden. De winnaar wordt dan op 18 november bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de Restaurantgids en zal vermeld worden in Chapeau Magazine, editie 6.

Wil je dus nog stemmen? Ga naar onze facebookpagina en doe zeker mee!

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.