Home > Geen categorie > Preview TEFAF online

Preview TEFAF online

Dé VIP-party van Nederland, de preview van TEFAF Maastricht. Ruim tienduizend genodigden, vooral veel buitenlanders, kwamen naar MECC Maastricht om alvast een kijkje te nemen op de belangrijkste kunstbeurs ter wereld. Ze kwamen met privé jets, Bentley’s en andere fraaie vervoermiddelen.

Ze werden getrakteerd op 150.000 gerechtjes door Maison van den Boer, op 2.000 flessen Champagne (Bollinger) en vele flessen witte en rode wijn.

Veel bekende Nederlanders, maar zeker ook veel miljonairs en zelfs miljardairs uit bijvoorbeeld de Verenigde Staten. In de stand van het Rijksmuseum was traditiegetrouw prinses Marilène van de partij, samen met haar man prins Maurits.

Koningin Maxima maakte er een vrije vrijdagmiddag van om ‘incognito’ naar de beurs. Dat lukt met haar bekende verschijning nooit helemaal, maar zij kon toch ongestoord naar een aantal stands, waaronder de Argentijnse kunsthandelaren Eguiguren, die zij een aantal jaar geleden ook al bezocht op de beurs.  Fotografen en camera’s werden discreet op een afstand gehouden door de organisatie. 

Foto’s: Frits Widdershoven

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu