Home > Geen categorie > Première Spektakel Musical ’14-18′

Première Spektakel Musical ’14-18′

Zopas ging in de Nekkerhallen van Mechelen (B) de spektakel-musical 14-18 in premiëre. Studio 100 brengt een puur verhaal over vriendschap en liefde. Wat is de verwoestende werking van een oorlog op een groep vrienden en op een man en een vrouw,  die door deze oorlog niet bij elkaar kunnen zijn? Wat is het effect van zo’n grote, alles verwoestende oorlogsmachine op gewone jonge mensen die eigenlijk niet weten waar ze in stappen?  

Dit is tot nu toe de grootste musical van de lage landen. Een podium met 150 top – acteurs en figuranten, decorelementen die bewegen, een rijdende tribune met 1900 toeschouwers,  die ervoor zorgt dat  je echt in het verhaal wordt gezogen.  Levende paarden en rijdende auto’s op de bühne?  Vuurwerk en kannonen gebulder worden afgewisseld met intieme en virtuoze muzikale momenten. 

Een zeer complex spektakel, dat- ondanks de zware thematiek -, zorgde voor een plezante avond theaterspektakel. Onwaarschijnlijk sterk! Chapeau zat bij de premiëre op de eerste rij en ook bij de VIP-receptie waren we van de partij.  Voor tickets en meer info: www.1418.nu

Foto’s: Luk Monsaert en Jempi Welkenhuyzen

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.