Home > Geen categorie > Poulissen Audio Video Center

Poulissen Audio Video Center

Een familiebedrijf uit Limburg sleept voor de derde keer – maar daarom niet minder belangrijk – de prestigieuze prijs ‘HiFi winkel van het jaar’ binnen. Audio Video Center Poulissen uit Roermond mag zich alweer de beste speciaalzaak van heel Nederland noemen!

 

Ieder jaar organiseert het blad HiFi Video Test samen met Uneto-VNI (de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektronische detailhandel) een verkiezing voor de beste mediazaak van Nederland. Twaalf provincies waren op de gelegenheid, een congres voor de branche in Lelystad, aanwezig. Maar er kon uiteraard maar 1 provincie de winnaar zijn. Dit was Limburg, dankzij Poulissen Audio Video Center, dat zich specialiseert in hoogwaardige muziekweergave en beelden.

De kracht van het team Poulissen is hun gedrevenheid. De speciaalzaak uit Roermond staat namelijk onder leiding van vader Gerard die het hoge niveau kennis en kunde ook wist over te brengen op zijn dochter Suzan en zoon Johan. Samen staan ze in hun innovatieve winkel, dat een breed winkelaanbod heeft variërend tussen het midden- en topsegment met wereldmerken als Loewe, Bang&Olufsen en Marantz. Ze geven al uitgebreide advisering over de aankoop van een televisie, maar het gaat nog verder dan dat.

Wat Poulissen zo speciaal maakt als mediazaak is dat je als klant ook een afspraak met ze kunt maken buiten de winkeluren, of dat ze je helpen met het bedenken van innovatieve audio- en videoconcepten in overleg met de aannemer of architect van een nieuwe woning. Het is duidelijk dat de passie om goed te verkopen er diep in zit bij deze familie. Zo diep, dat ze hiermee de beste mediazaak van heel Nederland zijn! 

Neem hier eens een kijkje op de website van de beste mediazaak van Nederland. 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.