Home > Geen categorie > Pop-Up Store geopend in Hasselt van Fashion Across Borders

Pop-Up Store geopend in Hasselt van Fashion Across Borders

Fashion Across Borders (FAB), een initiatief van het Modemuseum Hasselt, FASHIONCLASH Maastricht en Designmetropole Aachen, wil de modesector binnen de Euregio Maas-Rijn versterken door actoren samen te brengen die op creatief, economisch of educatief vlak in het domein van de mode.  Dit maakt FAB mogelijk door een Pop-Up Store.  

De FAB Pop-up Store biedt jong modetalent uit de Euregio Maas-Rijn een platform aan om hun authentieke producten te etaleren en te verkopen in een tijdelijke winkel. Na een Euregionale reis met edities in onder andere Aken en Maastricht keert de FAB Pop-Up Store terug naar Hasselt. In de Pop-Up Store zijn originele sieraden, kledingstukken en accessoires te koop. Van 15 november 2014 tot en met 15 januari 2015 opent een bijzondere FAB Pop-Up Store in de Kapelstraat 45, Hasselt.  

FAB biedt sprankelende namen en veelbelovende labels uit de Euregio de kans om zichzelf te laten zien. Onder andere Tom Van Der Borght (BE), Monique Poolmans (NL), HUI HUI (DE), Bernadette Van De Braak (NL), No More Twist (BE), Hanne De Wyngaert (BE) zijn te zien in de Pop-Up Store. 

Meer informatie over Fashion Across Borders en de Pop-Up Store vindt u op www.fashionacrossborders.com

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.