Home > Geen categorie > Poort naar het Zuiden 4/06

Poort naar het Zuiden 4/06

Vaals; het hoogste punt van Nederland. Waar Nederland, België en Duitsland samenkomen. In het prachtige Limburgse heuvellandschap pronken het 15e eeuws kasteel en op loopafstand de moderne hotelvleugels in al hun glorie. Luxe en stijl in historische atmosfeer. Dit hotel in Vaals is het  vertrekpunt voor een ontdekkingstocht naar Maastricht of Aken. U komt volledig tot rust in de comfortabele hotelkamers. Proef de gastronomische heerlijkheden in het sfeervolle restaurant of de gezellige pub.

 

Behoefte aan op en top verwennerij? Geef u dan over aan het Spa & Wellness Centre Vaalsbroek voor een ontspannende massage. Kasteel Vaalsbroek: Onweerstaanbare charme!

Faciliteiten hotel
Ongekende service en gastvrijheid. U overnacht in het hotel dat naast het kasteel is gelegen en dus ook vrijwel alle kamers hebben uitzicht op het kasteel. Deze 130 sfeervolle hotelkamers zijn rijk uitgerust met een minibar, telefoon, draadloos internet en koffie en theefaciliteiten. Voor extra comfort kunt u terecht in de smaakvol ingerichte suites en geniet van het adembenemende uitzicht op de landelijke omgeving. Het à la carte restaurant ‘In de Oude Watermolen’ serveert smakelijke regionale gerechten. Heeft u persoonlijke wensen? De chef-koks staan u graag te woord over hun culinaire ambacht. Authentieke kasteelruimten, zoals de keldergewelven vormen klassieke decors voor een chique diner. En als de zon schijnt is het heerlijk vertoeven op de idyllisch gelegen tuinterrassen van het kasteel.

 

Highlights Kasteel Vaalsbroek

  • 15e eeuws kasteel gelegen in het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap.

  • 130 ruime hotelkamers en 22 gerieflijke vergaderzalen maken Kasteel Vaalsbroek zeer geschikt voor zowel een zakelijk als privé verblijf.

  • exclusieve diners voor grote groepen of romantische bruiloften; elk evenement krijgt extra cachet in Kasteel Vaalsbroek

  • perfecte locatie voor grote bedrijfsevenementen, autopresentaties, etc.

 

Gegevens:                 

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek

Vaalsbroek 1

6291 NH Vaals

043-3089308

vaalsbroek@bilderberg.nl

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

pre order: Mister Michelin WERNER LOENS legt het masker af

Dé man achter de Michelinsterren in België, Nederland en Luxemburg, voor het allereerst voor de camera. Dit voorjaar exclusief in Chapeau!

pre order hier!