Home > Geen categorie > Poort naar het Zuiden 30/07

Poort naar het Zuiden 30/07

Team Designhotel Maastricht Hampshire Eden & Brasserie Flo hebben hun favorieten plekken in- en rondom Maastricht aan het papier toevertrouwd, speciaal voor u!

Zij bieden bewoners van Limburg en de Euregio de mogelijkheid om Maastricht en omstrkene te ontdekken vanuit het Designhotel Maastricht Hampshire Eden.

Wanneer? Van 21 juli tot en met 21 augustus 2014 vol­gens beschikbaarheid.
Wat? Een overnachting in een stijlvolle en comfortabe­le gere­stylde kamer met koffie/theemogelijkheden, flesje water, haardroger, kluis en gratis WIFI. Infop­akket met diverse informatiegidsen, inclusief de regi­onale tips en favorieten van ons gastvrijheidsteam
Prijs: 25 euro per persoon per nacht inclusief BTW. 

 

Wilt u graag een heerlijk zomermenu (3 gangen € 25) bij Brasserie FLO? Dan krijgt u van het aperi­tief aangeboden met keus uit een regionaal glas tap­bier of een glas wijn. Om te proosten op het vakantie­gevoel in eigen regi­o….

Designhotel Maastricht – Hampshire Eden | Brasserie FLO Maastricht

Stationsstraat 40 | 6221 BR | Maastricht|

Tel.: +31 (0)43 328 2525 

www.hampshire-hotels.com/maastricht

 

Wilt u meer informatie over deze actie?

Neem een kijkje op http://www.flomaastricht.nl/specials/euregio-actie of neemt contact op met Sita Tadema/ General Manager s.tadema@hampshire-hotels.com

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.