Home > Geen categorie > Poort naar het Zuiden 29/10

Poort naar het Zuiden 29/10

Hotel Beaumont is gevestigd in een monumentaal pand in het elegante stadsdeel Wyck, centrum Maastricht. Het hotel wordt sinds 1912 door de familie Beaumont gerund op deze locatie.

Het ontwerp door de Britse architect David Chipperfield is modern met behoud van het typische karakter van het pand en met respect voor het verleden. Dit wordt onder andere gekenmerkt door de diverse originele plafonds in combinatie met het strakke minimalistische design.

Onder de bezielende leiding van vier generaties is het bedrijf uitgegroeid tot een modern hotel met 124 kamers, diverse vergader- en banqueting ruimtes, en Harry’srestaurant dat aangesloten is bij Maastricht Culinair, hét samenwerkingsverband van toprestaurants in Maastricht.

Oprechte gastvrijheid en persoonlijke service staan al meer dan 100 jaar hoog in het vaandel in dit echte familiebedrijf.

Kamers
Het hotel bestaat uit twee gebouwen, het hoofdgebouw (Beaumont) en de Residence. De Residence is direct gelegen aan de overzijde van het hoofdgebouw.

Business
Ook beschikt het hotel over verschillende meeting ruimtes die uitermate geschikt zijn voor vergaderingen, workshops, brainstorm sessies of andere bijeenkomsten. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om een arrangement op maat te laten maken.

Persoonlijke service, comfortabel en eigentijdse luxe. Én een uitstekend restaurant (Harry’s). 

Locatie
Centrum

Wycker Brugstraat 2
6221 EC Maastricht
Nederland
T +31 43 325 44 33

www.beaumonthotel.nl

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

pre order: Mister Michelin WERNER LOENS legt het masker af

Dé man achter de Michelinsterren in België, Nederland en Luxemburg, voor het allereerst voor de camera. Dit voorjaar exclusief in Chapeau!

pre order hier!