Home > Geen categorie > Poort naar het Zuiden 28/01

Poort naar het Zuiden 28/01

Kasteel de Hoogenweerth; een uniek plekje in Nederland! 


In Maastricht, aan de oevers van de Maas met als enige in heel Maastricht directe toegang tot het water middels ons fantastische waterterras, op een 4,5 hectare groot privé park! Het kasteel staat exclusief tot uw beschikking, of het nu is om uw meest bijzondere dag te vieren of om uw zakelijke gasten in de watten te leggen.

Kasteel De Hoogenweerth: een sprookjesachtig kasteel, prachtig gerenoveerd, waar met liefde voor het vak en gastvrijheid het horeca-vak bedreven wordt. Gelegen op een schiereiland langs de Maas en omringd door bijna 4 hectare parktuin en water. Achter het kasteeldomein liggen de Maasplassen en een natuurgebied.

Uniek aan deze locatie is dat u het gehele kasteel afhuurt voor uw event, hierdoor is absolute privacy gegarandeerd. Kasteel De Hoogenweerth is door de Gemeente Maastricht benoemd tot officiële trouwlocatie. De huwelijksceremonie met de ambtenaar van de burgerlijke stand kan dus gehouden worden op het kasteeldomein.

www.kasteeldehoogenweerth.nl

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.