Home > Geen categorie > Poort naar het Zuiden 26/11

Poort naar het Zuiden 26/11

Innoveren én topdesign én kwaliteit leveren tegen een betaalbare prijs

Vlakbij de Woonboulevard in Heerlen ligt de Clou Frontstore, oftewel de showroom van Clou. Hier vindt u de complete collectie sanitair producten voor de design badkamer en toilet. Onze showroom medewerkers zullen u graag voorzien van deskundig advies en laat u overtuigen door de stijl, kwaliteit en innovatie van Clou.

Sinds 1992 is Clou importeur en groothandel van designproducten voor badkamer en toilet. Wij vertegenwoordigen topmerken als Flaminia en Lineabeta. Sinds 2000 ontwikkelen en produceren wij ook toilet- en badkamer producten in eigen beheer, onder eigen merk. De intensieve samenwerking met een vast team van nationaal en internationaal gerenommeerde designers levert een uitgebalanceerde collectie op die onze passie voor schoonheid, vorm en functie in optima forma representeert. Betaalbaarheid en kwaliteit houden wij daarbij nauwlettend in de gaten.
In ons assortiment vindt u niet alleen design wastafels, fonteinen, baden en toiletten, maar ook complete badkamermeubels. In verschillende kleuren, uitgevoerd in innovatieve materialen. De bijpassende accessoires zoals kranen, spiegels en verlichting maken ons aanbod echt compleet. Minimalistisch, exclusief, imposant of intiem, welke sfeer u in toilet of badkamer ook nastreeft, Clou inspireert u graag.

Logo Clou Orange Full

T 0031(0)43 763 07 63 
M 0031(0)6 5330 7596
maastricht@cloustore.com
 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.