Home > Geen categorie > Poort naar het Zuiden 24/09

Poort naar het Zuiden 24/09

Het stijlvolle Hotel Stiemerheide, uniek gelegen net over de grens in het Limburgse Kempen, is gebouwd in de stijl van een Engelse ‘cottage’. 
Het hotel is één belangrijke toegangspoorten tot het Nationaal Park Hoge Kempen en het panoramisch uitzicht op de 18-holes golfterrein van Spiegelven zorgt voor een elegante landelijke sfeer. Het terras biedt u een weids uitzicht over de baan en maakt het tot een perfecte locatie voor een korte ontspannende golfvakantie. 

Stiemerheide Hotel Photos Exterior Hotel Information

U kunt u deelnemen aan talloze uitstapjes in de natuur en aan fietstochten. Natuurlijk is er ook gelegenheid voor pure rust en stilte. 

Het sfeervolle hotel staat bekend om zijn voortreffelijke keuken. In 2013 kende Gault Millau 16 van de 20 punten toe. Michelin heeft voor 2014 zelfs een ster toegekend aan restaurant De Kristallijn. 

Faciliteiten

18-holesbaan, 9-holes (par 27) golfbaan, 3 oefenholes, driving range, receptie, lounge, bar/brasserie, gratis wifi, uitstekend restaurant, binnenzwembad, terras, tuin, lift en sauna. Naast het hotel ligt het Michelin-sterrenrestaurant De Kristallijn.

Uw verblijf

Uw kamer is voorzien van kabel-tv, telefoon, kluisje, wekservice en badkamer met bad/douche, föhn en toilet.

Dscf6182 Aang

Hotel Stiemersheide
Wiemesmeerstraat 105
3600 Genk, België
www.stiemerheide.be

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.