Home > Geen categorie > Poort naar het zuiden 22/10

Poort naar het zuiden 22/10

Bonnefanten Museum In Maastricht

Het Bonnefantenmuseum in Maastricht verzamelt en presenteert markante kunstgeschiedenissen en brengt verbindingen tot stand tussen kunstpraktijken en de gemeenschap. Het museum hanteert niet de klassieke objectgerichte benadering, maar wil kunst presenteren in relatie tot de maatschappelijke context waarin zij ontstaat, en het publiek betrekken bij de vele interessante en onderscheidende kunstgeschiedenissen die er te vertellen zijn, waarbij nadrukkelijk ook de verbinding tussen de oude kunst en de hedendaagse kunst wordt gelegd.

Het Bonnefantenmuseum heeft in de loop der jaren een goede internationale reputatie opgebouwd. Als key-speler in de Euregio, maar ook als serieuze samenwerkingspartner in het internationale speelveld van de belangrijkste kunstmusea wil het museum de lat consequent blijven leggen op internationaal niveau. 

Het Bonnefantenmuseum heeft een groot aantal tentoonstellingen uiteenlopend van hedendaagse kunst tot oude meesters. Het museum is geopend van dinsdag t/m zondag. Er zijn rondleidingen te boeken en ook groepen kunnen goed terecht in het Bonnefantenmuseum. 

www.bonnefanten.nl

Bonnefantenmuseum                

Avenue Céramique 250     
6221 KX Maastricht 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.