Home > Geen categorie > Poort naar het Zuiden 17/09

Poort naar het Zuiden 17/09

Gaiazoo Fotos Jonge Dieren Slf 37

GaiaZOO, de reeds door het publiek vier keer gekozen´Mooiste dierentuin van de Benelux´in Kerkrade, waant je in een adembenemende wereld van dier en natuur. In één dag zie je de hele wereld door de grote diversiteit in diersoorten.

Machtige gorilla’s, imposante neushoorns, statige giraffen, razendsnelle cheeta’s en de koning der dieren natuurlijk niet te vergeten. Slingerende en klimmende apen door de takken recht boven je hoofd. In de GaiaZOO zie je de mooiste dieren! Zo heb je de veelvraten, muskusossen, Iberische wolven, grootoorvossen en boshonden – diersoorten die je in geen enkele andere Nederlandse dierentuin tegenkomt.

De Zuid-Limburgse dierentuin werd vanwege een nieuw en uniek dierentuinconcept in 2013 gekroond tot ANWB’s ‘Leukste Uitje van Nederland‘. De dierentuin biedt ook een speelparadijs met de reusachtige DinoDome; Europa’s grootste indoor Dino Speelpark. Hier gaan kinderen op ontdekkingsreis over een onbewoond eiland, waar de uitgestorven dinosaurussen weer tot leven komen. Een heus klimparadeis met glijbanen, nettenwoud, ballenbak en een hoge takeltoren. Naast dit alles kunnen er nog verschillende dieren geaaid en geknuffeld worden op de kinderboerderij.

GaiaZOO biedt een onvergetelijk dagje uit voor groot én klein.

Bezoekadres:
Dentgenbachweg 105
6468 PG Kerkrade

www.gaiazoo.nl

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.