Home > Geen categorie > Poort naar het Zuiden 10/09

Poort naar het Zuiden 10/09

Crowne Plaza Maastricht is een prachtig hotel in ‘het Parijs van Nederland’. Zonder enige twijfel is Maastricht de meest bourgondische stad van het land.

Crowne Plaza Maastricht is een hotel prachtig gelegen aan de Maas. Het biedt een perfecte uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht door de historische binnenstad van Maastricht met haar luxe boetieks, chique restaurants en sfeervolle terrasjes. Naast de gezellige hotelbar biedt ‘de Mangerie’ lokale streekgerechten met verse seizoensproducten. In de zomer kan er al-fresco gedineerd worden aan de oever van de Maas.

Faciliteiten hotel
De 144 rijk uitgeruste hotelkamers zijn van internationale standaard, waarvan sommige met een spectaculair uitzicht op de imposante Maas en oude binnenstad. Hier ontbreekt het u werkelijk aan niets. In het bekroonde hotelrestaurant ‘de Mangerie’ is het goed eten en drinken: in sfeervolle ambiance geniet u van verse seizoensgerechten waarin de streek centraal staat. Op zonnige dagen strijkt u neer op het terras, dat op velen een magnetische aantrekkingskracht heeft. En voor het slapen gaan, verwelkomt hotelbar Le Club d’Artagnan u graag voor een slaapmutsje.

Highlights Crowne Plaza Maastricht

  • heerlijk genieten in een perfecte stad voor fijnproevers
  • internationaal deluxe hotel in Maastricht gelegen aan de oever van de Maas
  • ‘de Mangerie’ voor lokale streekgerechten met verse seizoensproducten
  • negen luxe vergaderruimtes voorzien van alle faciliteiten

 

Ruiterij 1, 6221 EW, Maastricht
Tel  043-3509191 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.