Home > Geen categorie > Poort naar het zuiden 03/09

Poort naar het zuiden 03/09

Nadine Gregoire

Op zoek naar een niet alleen zichtbare, maar ook blijvende huidverbetering? Hoogste tijd om pigmentvlekken te verwijderen? Of voor anti-aging? Genoeg van uitgezakte wangen of een craquelé decolleté?

Al deze behandelingen worden uitgevoerd met de nieuwste en hoogst aangeschreven apparatuur. Door regelmatige externe en in-house trainingen is het hechte team van ervaren schoonheidsspecialisten, artsen en huidtherapeute steeds in staat om deze technieken vakkundig als eerste toe te passen.

Goed om te weten dat het Instituut voor Huidverbetering Nadine Gregoire dankzij het GGD- certificaat met tal van zorgverzekeraars samenwerkt. Bovendien is dit topinstituut aangesloten bij de Algemene Bond van Schoonheidsspecialisten, de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten en ingeschreven in het BIG-kwaliteitsregister, heel vertrouwd.

Voor een behandeling, ook ’s avonds, hoeft u maar tijdens kantooruren te bellen. Van maandag tot en met woensdag zijn de openingstijden van 09.00 tot 20.00 uur. Op donderdag zelfs tot 21.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 9 tot 14 uur.

Voor een afspraak kom naar het vertrouwde adres, Jekerweg 46 in Maastricht of bel 043-3260469.

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.