Home > Geen categorie > Pomellato in het Bonnefanten

Pomellato in het Bonnefanten

Vitrines gevuld met de mooiste juwelen. Die zie je niet vaak in een museum, ook niet in het Bonnefantenmuseum in Maastricht. Maar wel bij de speciale avond waarop juwelier Leon Martens een presentatie organiseerde van de nieuwe collecties van het prestigieuze Italiaanse huis Pomellato.

De creatieve directeur van de Milanese juwelier, Vincenzo Castaldo, was naar Nederland afgereisd om zelf de collectie voor te stellen. „Onze band met de familie Martens gaat terug naar de jaren negentig. Zij hadden al vroeg vertrouwen in ons merk en zijn altijd een echte ambassadeur voor ons geweest.”

Aan de lange, met prachtige bloemen versierde dinertafel vol gasten, vertelde Marie-Louise Martens haar bewondering voor Pomellato. „Het mooie is dat ze zowel een haute-couture-lijn hebben als ook pret-à-porter. Hun juwelen zijn niet overdadig, ze zijn heel modieus en artistiek.”

_____________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.