Home > Geen categorie > PL-LINE

PL-LINE

“Fashion is an extension of your own personality.”

 

Oftewel: Mode is het verlengde van je persoonlijkheid. Met die filosofie richtte Léon Holla in 1993 de designer boutique PL-Line op en voegde er door de jaren heen nog meer winkelconcepten aan toe. Zoals bijvoorbeeld de Designers Outlet in Eindhoven en de PL-Line City Outfits in hartje Maastricht. Maar wat ze nu precies verkopen?

High-fashion en pure luxe. Ieder seizoen hebben ze er dé must-have items voor mannen en vrouwen, van internationale topcollecties zoals Prada, Victoria Beckham, Dsquared2 tot aan Saint Laurent (en binnenkort zelfs ook Tom Ford!). Maar PL-Line presenteert meer dan alleen het product. Het vertegenwoordigt een levensstijl!

Zo zegt Léon Holla in een interview met de online designershop Farfetch, “Onze winkel voelt als een Parijs modehuis. Soms brengen onze klanten wel eens uren in de winkel en tuin door omdat ze zich er thuis voelen.” Ook zet PL-Line zich in voor goede doelen, zoals Bureau Jeugdzorg, voor kinderen die extra financiële hulp nodig hebben, genaamd PL-Line Cares.

Klik hier voor meer informatie over PL-LINE, of neem eens een kijkje in een zaak van PL-Line!

 

 

 

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.